Νέα Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Κράτησης Γηπέδων Τένις

Σε πιλοτική εφαρμογή πρόκειται να τεθεί με την έναρξη της νέας εβδομάδας η νέα υπηρεσία Ηλεκτρονικής Κράτησης Γηπέδων Τένις του Ομίλου. Η εφαρμογή εγγυάται την καλύτερη δυνατή οργάνωση και διαχείριση των γηπέδων τένις για την εξυπηρέτηση των αθλητών του ομίλου και των προπονητών.

Στην εναρκτήρια εκδήλωση της σεζόν 2017 - 2018 την Κυριακή 1 Οκτωβρίου θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε από κοντά τη ζωντανή επίδειξη της ηλεκτρονικής κράτησης  γηπέδων, να διατυπώσετε τις όποιες απορίες μπορεί να έχετε και να δοκιμάσετε και οι ίδιοι τη λειτουργία του προγράμματος το οποίο έχει σχεδιαστεί για να είναι φιλικο προς τον απλό χρήστη και τις κινητές συσκευές τηλεφώνου. 

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε για οποιαδήποτε θέμα αφορά τη νέα υπηρεσία, είτε με μήνυμα μέσω της σελίδας μας στο facebook ή στο email του Ομίλου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκ του Δ.Σ.