Τενιστική Εκδρομή στο SMASH Tripolis Tennis Club

Ο Όμιλος αντισφαίρισης Ξυλοκάστρου "Ο Σύθας" ευχαριστεί θερμά για τη φιλοξενία το smash tennis club στην Τρίπολη και ιδιαίτερα τον Αντώνη Ψυχογιό και τον Βασίλη Βλάχο.Σε ένα πανέμορφο τεννιστικό περιβάλλον,καταπληκτικά γήπεδα και υπέροχες εγκαταστάσεις περάσαμε όμορφες στιγμές και διασκεδάσαμε αντιμετωπίζοντας αξιόλογους αθλητές.Περιμένουμε τους φίλους συναθλητές από την Τρίπολη να τους συναντήσουμε στο Ξυλόκαστρο,ανταποδίδοντας τη φιλοξενία τους.Καλή συνέχεια στο Βασίλη και τον Αντώνη!!!

Τέλος στα πλαίσια του 8ο ενωσιακού τουρνουά juniors κάτω των 10 ετών που διεξήχθη στα γήπεδα της ΑΕΚ Τριπόλεως το ΔΣ του ομίλου μας είχε επαφές με τον πρόεδρο της ΣΤ ένωσης Λουκά Λουκάτο και τον προπονητή της ΑΕΚ Τριπόλεως Γιώργο Παπαδόπουλο για θέματα οργανωτικού χαρακτήρα και ανάπτυξης του αθλήματος,όπου και έγινε εκτενής ενημέρωση για τις εργασίες στα γήπεδα Ξυλοκάστρου,έτσι ώστε να είμαστε σε θέση με την έναρξη της νέας χρονιάς να αναλάβουμε ενωσιακά τουρνουά και να ξαναβάλουμε τον όμιλό μας στο ημερολόγιο των μεγάλων εγχώριων διοργανώσεων!

Το ΔΣ